Despre Brillmed

Cu un personal tânăr și dinamic, competent și entuziast, suntem o echipă de profesioniști mereu in ajutorul dumneavoastră, suntem o companie in plină dezvoltare ce vă oferă produse sub brand proriu BRILLMED , ce garantează cea mai inaltă calitate la cel mai bun preț.

Firma noastră vine in intâmpinarea clienților săi cu o ofertă competitivă și variată, completată periodic cu produse noi în funcție de solicitările pieței astfel încât să nu fiți nevoiți  sa pierdeți timp și energie.

Cand spui ” Brillmed „spui diversitate, seriozitare și respect pentru clienți,coloboratori,cei din jur și mediu.

Eforturile noastre sunt îndreptate continuu către satisfacerea optimă a cerințelor clienților noștri și creșterea calității serviciilor, fapt pentru care realizăm o continua prospecție a pieții pentru a vă oferi orice produs de care aveți nevoie la cel mai bun pret.

Brillmed este specializat în importul și comercializarea de consumabile medicale , articole de unică folosință și în special a consumabilelor pentru cardiologie intervențională și imagistică medicală.

Colaborăm cu spitale și clinici de renume național și mondial, dar oferim aceeași atenție și celorlalte companii și organizații care au ca scop principal sănătatea fizică și psihică a oamenilor:

– Spitale (publice, private);

– Clinici (medicale, estetice, veterinare, ginecologice, stomatologice, reabilitare);

  • Companii (distribuitori, producatori);
  • Centre de Educare (gradinițe, scoli, academii);
  • -Centre de infrumusețare (saloane de remodelare, SPA-uri, saloane de masaj);
  • Altele (Organisme Publice, Primării, Centre Medicale, Laboratoare, Instituții, ONG-uri, Săli de gimnastică, Protecție Civilă, Crucea Roșie, Aeroporturi);
  • Centre comerciale, Centre sportive, Ambulanțe, etc);

 Dacă oferta noastră corespunde exigențelor dumneavoastră, nu ezitați sa ne contactați. Echipa Brillmed vă asigură de întreaga sa disponibilitate și vine în ajutorul dumneavoastră pentru orice alte informații legate de produse, oferte de preț sau pur și simplu doriți să ne spuneți parerea dumneavastră la adresa de email: vanzari@brillmed.ro.  
      Pe principiul maximei „VINI,VIDI, VICI  „am intrat, am văzut, am comandat” de acasă, cu cafeaua in față sau de la birou, poți realiza simplu, ușor și fără efort o comandă la noi. Comanzi și primești rapid comanda la tine acasă, la birou sau oriunde în țară.

                                                                                                            Brillmed
                                                                                                Your brilliant solution!
                                                                                       Pentru noi parerea ta contează!