1. INTRODUCERE
 
Prezentul site este operat de  S.C. BRILLMED S.R.L., care functioneaza in conformitate cu legile in vigoare din Romania, avand sediul social in Iasi, str. Atelierului, nr.5, Bl. B5-1, Sc. C, Et. 3, Ap.3, judet Iasi, C.U.I. 40793444, identificata la Registrul Comertului sub nr.  J22/1252/2019, Denumita in continuare Brillmed.
Informatiile oferite in cadrul ,,Termeni si conditii” stabilesc conditiile de utilizare ale acestui site web si conditiile de achizitionare ale produselor comercializate prin intermediul prezentului site. Accesarea si/sau utilizarea site-ului web implica acceptarea de catre dumneavoastra a prezentelor conditii si va obliga la respecatrea acestora. Va recomandam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile, inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.
Brillmed isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, fara o notificare prealabila ,,Termenii si conditiile”. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzi noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima accesare.
Continutul si informatiile oferite in prezentul site web sunt in limba romana, dar nu se exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Termenii contractuali ai contractului de vanzare se incheie in limba romana.
Magazinul online Brillmed.ro cuprinde orice fel de continut si informatii de tip: text, fotografii, date furnizate din bazele de date, produse, reclame, logo, care constituie proprietatea S.C. BRILLMED S.R.L., si continutul site-ului.
Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul acestui site web. Daca nu sunteti de acord cu ,,Termeni si conditiile” va rugam sa nu utilizati prezentul site web.
Pentru intrebari suplimentare cu privire la ,,Termeni si conditii” va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742/856204, va raspunde un consultant Brillmed.
 
1.1 Definitii

 

Termenii si Conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de produse comercializate de Brillmed, prin intermediul magazinului online www.brillmed.ro definim mai jos semnificatia termenilor folositi:

UTILIZATOR: orice persoana care acceseaza, viziteaza, utilizeaza site-ul www.Brillmed.ro.

INREGISTRARE CA UTLIZATOR: pentru crearea unui cont pe site-ul www.brillmed.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, S.C. BRILLMED S.R.L.,, prin magazinul online, poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca Utilizatorul a folosit informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele in vigoare.

MAGAZIN ONLINE: site web apartinand S.C. BRILLMED S.R.L, accesat la adresa www.brillmed.ro, prin intermediul caruia cumparatorul acceseaza informatii privind produsele, ofertele si promotiile produselor aflate spre vanzare si unde se plaseaza comenzile online spre a fi livrate de catre Vanzator.

VANZATORUL: S.C. BRILLMED S.R.L

CUMPARATORUL: orice persoana fizica sau juridica care plaseaza comenzi in magazinul online www.brillmed.ro, avand, potrivit legii, calitatea de consumator.

COMANDA ONLINE: comunicare, solicitare online transmisa de catre Cumparator, dupa parcurgerea datelor tehnice necesare, prin care se intentioneaza cumpararea de produse comercializate online de la Vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar Cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent, Cumparatorul le poate solicita, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi poate depasi termenul normal de livrare pana la 1 – 5 zile.

COMANDA ACCEPTATA si CONFIRMATA: comanda plasata online de catre Cumparator prin intermediul magazinului online www.brillmed.ro, a carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate, se pot valida si telefonic cu ajutorul operatorului de suport comenzi online.

PRODUSE: orice produse comercializate de Brillmed pe acest site web si puse la dispozitia Cumparatorului spre vanzarea online, care urmeaza sa fie livrate de catre Vanzator.

CONTRACT: contractul incheiat de catre Cumparator, in conformitate cu Termenii si Conditiile expres acceptate de acesta, si Brillmed.

SECTIUNE: o sectiune de pe site-ul web www.brillmed.ro.

CURIER: persoana (in serviciul unei companii/institutii) desemnata sa duca la destinatie prin servicii de curierat rapid la destinatie corespondenta, mesaje, colete, etc.

1.2 Drepturile de proprietate intelectuala
 

Elementele de continut ale acestui site-ului web: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate sunt integral proprietatea S.C. BRILLMED S.R.L

2. INFORMATII DESPRE SERVICIUL ONLINE

2.1 Brillmed se asigura si ia toate masurile necesare pentru ca informatiile publicate pe site-ul web, atat descrierea produselor cat si preturile listate, sa fie corecte si complete. Cu toate acestea se pot face si greseli. In asemenea situatii, Brillmed va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care Brillmed constata ca eroarea produsa a influentat Comanda dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca in cel mai scurt timp sa va informeze, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii/Contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

2.2 Trebuie sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe internet ofera o experienta diferita fata de cea din magazin. Trebuie sa stiti:

  • culorile produselor, astfel cum sunt prezentate pe magazinul online, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;
  • forma si dimensiunea produselor pot fi diferite in realitate fata de modul in care apar in imaginile disponibile pe magazinul online;
  • fotografiile si imaginile de pe magazinul online au rol informativ/ilustrativ, pentru o descriere exacta a produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a produsului;
  • Brillmed isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare. Produsele vor fi livrate doar in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca Brillmed sa nu poata livra Comanda, pentru respectivele produse care nu mai pot fi furnizate se va rambursa suma integral aferenta;
  • 2.3 Prin utilizarea acestui site web nu este permisa introducerea in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care din punct de vedere tehnic poate fi daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest site sau la serverul pe care este gazduit sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web.
  • Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale in vigoare si in consecinta va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.
  • Brillmed depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina web, nu garanteaza ca serverele, site-ul, e-mailurile transmise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.
  • Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de protectie, destinate sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.
  • Brillmed isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care in urma unor erori tehnice afiseaza in site informatii si preturi eronate, cu consecinta restituirii intregii sume platite.
  • Comercializarea online a produselor are loc in sistem en-detail (comer cu amanuntul), iar nu engros (comert cu ridicata). Va rugam sa aveti in vedere ca puteti plasa o Comanda valabila numai daca ati implinit varsta de 18 ani si doriti ca Produsele sa fie livrate pe teritoriul Romaniei, astfel trebuie sa aveti o adresa de e-mail activa si un numar de telefon valabil.
 
3. INREGISTRAREA PE SITE SI UTILIZAREA SITE-ULUI WEB
 
In urma accesari site-ul web, chiar daca nu plasati comenzi, aveti calitatea de utilizator.

Brillmed va asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra, respectiv a datelor de autentificare, parolei si tuturor celolalte detalii in legatura cu contul creat, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Cu toate acestea este responsabilitatea Dumneavoastra sa va asigurati ca informatiile privindul contul creat pe acest site web raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti.

In vederea plasarii unei Comenzi online, va inregistrati pe site, prin crearea unui cont unde veti putea gestiona datele dumneavoastra, ulterior adaugati produse in cosul sau lista de cumparaturi.
Brillmed poate refuza cererea de inregistrare in masura in care constata ca informatiile furnizate sunt in mod clar neconforme cu realitatea.
Utilizatorii pot trimite in anumite zone din site, texte, imagini, fisiere sau alte materiale. Brillmed isi rezerva dreptul de a sterge orice material generat de utilizator care prin continutul transmis sa fie ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist. Continutul transmis nu trebuie sa incalce dreptul la proprietate intelectuala sau sa incurajeze comportamente care ar putea fi considerate infractiuni.
 
4. PLATA. FACTURAREA. LIVRAREA SI ACCEPTAREA BUNURILOR

Informatiile cu privire la pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite o factura catre Cumparator pentru Bunurile si Serviciile livrate, in conformitate cu datele specificate de acesta in sectiunea Date de Facturare si in conformitate cu legislatia in vigoare.
Livrarea se va face pe baza de factura, care va contine, in afara altor mentiuni prevazute de lege, specificatia marfurilor, codurile de comercializare, pretul si data scadentei . Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata in momentul efecturarii platii de catre Cumparator in locatia indicata in comanda, intelegand prin acestea semnarea documentelor de receptie. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumpărătorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

5. ANULARE. REFUZ. RETUR COMANDA

Cumparatorul are posibilitatea anularii comenzii efectuate online pana la momentul livrarii acesteia.
Conform prevederilor legale in vigoare, beneficiati de dreptul de retragere din Contract. Dreptul de retragere reprezinta posibilitateade a returna Produsele achizitionate prin Comanda online in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreo unui motiv si fara a suporta alte costuri. Astfel, potrivit OUG 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expira in termen de 14 zile de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Produselor.